Hectors egen Blogg

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2011

Skojig långpromenad !

Av Hector - 13 oktober 2011 13:51

Ja det har vi varit på nu !

Det är blåsigt och inte så mkt sol, men ibland kikar den fram.

Matte tog med oss ut i skogen först och hon hade en massa kul saker med sig. Där var mattes vante, min pipis, lilla godisväskan och en dragkampsleksak som vi brukar ha kul med !

I skogen var det skönt för där blåste det nästan inte alls.

Wille och jag fick vänta vid ett träd medan matte gick ensam ut i skogen och när hon kom tillbaka var våra leksaker borta !!!! Hade hon tappat dem ??? Först tog hon med sig Wille iväg, och när han kom tillbaka hade han en leksak i munnen och de andra hade matte med sig. Puhhh vilken tur. Sjyst av Wille att hjälpa henne hitta dem ! Sedan satte hon Wille med mig igen och vi pussades och småbusade lite tills matte sa till oss att sitta still och vänta...sedan försvann hon iväg i skogen igen, undrar vad hon springer så för egentligen ???

När hon efter en tag kom tillbaka, då var lekskaerna borta igen !!!!!!!!

Nä tänkte jag nu får hon lära sig att hålla rätt på mina saker, och sedan började jag hoppa och studsa och ville följa med och leta !

Det fick jag och som jag letade, ibland kom jag in där Wille hade gått, men då stannade bara matte och väntade en stund och strax hittade jag mattes färska spår igen ! Plötsligt kom en godis till mig, ja den bara låg där framför mig, mums tänkte jag och slukade den hel (en köttbulle var det )!

Sedan fortsatte jag och jag hittade snabbt mattes spår igen och följde dem och där låg mattes vante ! Bredvid den låg en halv köttbulle som jag tyckte smakade utmärkt ! Jag fortsatte följa spåren av matte och plötsligt dök min dragkampsleksak upp framför min nos och bredvid den låg en korvbit. Jättegott ! Matte tog den berömde mig och lite busade vi med den innan  hon igen sa till mig att SÖKA vidare, så det gjorde jag och en bit längre fram hittade jag en leversnitt i gräset. Inte tokigt alls. Strax efter den hittade jag min pipis och blev jätteglad. Jag fick leka en stund med den innan matte sa "SÖK" igen. Efter en lite kringelikrok så hittade jag vår lilla godisväska och nu blev matte jätteglad och busade en bra stund med mig och leksakerna, innan vi gick tillbaka till Wille som satt och väntade på oss. Sedan busade vi alla tre en stund innan vi gick hemåt. När vi kom hem lämnade matte sakerna hemme och jag trodde att promenaden var klar nu, men jag hade fel, för matte gick ut igen med oss och nu tog vi vägen ner till dalen där var det lä och nu kikade solen fram lite.

Matte släppte oss lösa och vi fick springa så mycket vi orkade och ville. Ibland kallade hon på oss, och när vi då kom fick vi en massa godis av henne ! Det var jätteskojigt och både Wille och jag var jätteglada ! Vi lekte, jagade varandra och busade lite med matte också.

Så småningom var både Wille och jag trötta och Wille gick till matte som berömde honom massor och gav honom köttbullar. Jag kom strax efter jag med och samma sak då en massa beröm och köttbullar. Sedan promenerade vi i lugn takt hemåt, och matte tränade oss lite att gå både bakom och vid sidan, även idag ! Ingen match för oss vi var ju trötta och gick gärna bakom matte eller bredvid.

Väl hemma lade jag mig med ett plums i vattenskålen så matte fick torka golvet och jag drack vattnet som var kvar. Matte fyllde på och jag behövde inte ens resa mig för att dricka, vattnet serverades precis framför min nos.

Har jag pli på matte eller har jag ?

Nu var jag trött och nöjd. Jag lade mig ner och somnade till en kort stund medan matte tog en kopp kaffe och satt vid datorn en stund.

 
 
Tessan

Tessan

13 oktober 2011 21:53

Härligt , men jag försöker fatta ifall det är spår eller uppletande ni håller på med där i skogen?? Lutar åt spår eftersom ni följer mattes "fotsvett";)men jag fattar inte riktigt det där med lekakerna isåfall...nåja kul har ni och det är ju huvudsaken...att jag inte fattar är skit samma!:) haha...Ha det gott i höstsolen..ja här har varit trålande sol i dag men lite blåsigt!

http://minahundarochjag.blogg.se

 
Buttons

Buttons

14 oktober 2011 07:54

tjenare snygging, tjusig höst bild din matte lagt upp på dig blötpussar

http://floridatjej.bloggplatsen.se

 
Älsa o Ästher

Älsa o Ästher

14 oktober 2011 12:59

Ja våran matte säger att vi har knäck i lurarna ganska ofta och är inte alls så lydiga vi inte;)

Men vilken skojig dag ni haft:)) förstår att ni blev trötta!
Ha en härlig helg nu:)

http://leonland.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hector - 24 oktober 2011 10:15


Nu har vi bestäåmt oss för att flytta min och Willes blogg. Den här kommer att finnas kvar ett tag till, men det kommer inte att skrivas just någonting i den ! Matte är nämligen jättetrött på alla reklamfönster som ska sättas igång, skiftas och ha ...

Av Hector - 22 oktober 2011 16:11

Japp det blev det idag, för matte tyckte vi kunde hjälpa till med att göra två kartongomslag i mindre bitar. Det gjorde vi ju så gärna. Matte hade nämligren beställt hem ett par böcker och när de var urplockade så var det bara en massa stort karton...

Av Hector - 20 oktober 2011 17:38

Idag har det varit rätt soligt ute men aningen kallt, och lillhusse har varit hemma från skolan idag också. På eftermiddagen blev det mulet igen. Trots det tog matte med oss ut på en skön promenad på våra favoritstråk. Matte gick och njöt av alla v...

Av Hector - 19 oktober 2011 22:30

Ja det har varit en rätt lugn dag idag. Matte fick hämta lillhusse från skolan idag för han kände sig inte kry. Under dagen blev det mest bara kortare rastningspromenader för vädret var regnigt och det blåste kallt. En av gångerna matte var ute...

Av Hector - 18 oktober 2011 14:37

För vad kanske ni undrar, jo för matte att släpa fram den däringa snabeldraken ! Han för ett förskräckligt oväsen när han kommer fram, och han tar en massa plats också. Men det är bara att härda ut. Idag slapp vi åtminstone dela rum med honom när h...

Presentation

Klockan är nu

Senaste inläggen

Bloggkompisar

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011
>>>

Tidigare år

Arkiv

Fler bloggande jyckar

Kategorier

Wille och Jag

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards